fbpx

Klientët tanë [ Storjet e suksesshme ]

 • Familja Jasharovski
  Familja Jasharovski
  Kadire Jasharovska gjithë jetën e saj martesore e ka kaluar në një dhomë prej 20m2 që gjendet në kuadër të shtëpisë e cila është në pronësi të vjehrrit të saj. Kadire dhe bashkëshorti i saj Eles gjatë të gjitha këtyre viteve disi kanë arritur të qëndrojnë...
  Lexoni më shumë
 • Jagoda Despotovska
  Jagoda Despotovska
  Jagoda është një grua 47 vjeçare, nënë e dy fëmijëve. Ajo është klient i fondacionit Horizonti që nga viti 2001. Biznesi i Jagodës është prodhimi i ëmbëlsirave. Jagoda e ka filluar biznesin e saj 11 vjet më parë, ndërsa lidhur me fillimet e biznesit e ka...
  Lexoni më shumë
 • Brankica L. Stojkovska
  Brankica L. Stojkovska
  Brankica L. Stojkovska është një grua e suksesshme afariste në moshën 39 vjeçare, bashkëshorte dhe nënë e dy fëmijëve. Në vitin 2002 ajo e ka filluar biznesin e saj në sferën e shitjes me pakicë të produkteve të tekstilit të femrave. Në fillim ajo ka marrë...
  Lexoni më shumë

   Shihni krejt Storjet e suksesshme

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури