fbpx

Aplikacioni mobil për telefonin tuaj të mençur!

Google Play App Store

Mikro kredi bujqësore

Investoni dhe realizoni një prodhimtari më të madhe dhe më cilësore.

Mikro kredi për banim

Krijoni një shtëpi të shëndetshme dhe të këndshme për Ju dhe Të afërmit Tuaj.

Mikro kredi për biznes

Hapni Horizonte të re, investoni në biznesin Tuaj dhe realizoni idetë.

MERRNI HUAME MENÇURI!

 • Sa mund të lejoni që të merrni hua?
 • A e dini se sa do të paguani?
 • A e kuptoni kontratën në tërësi?
 • Çfarë duhet të bëni nëse nuk jeni të kënaqur?
 • Kontrolloni borxhin tuaj – mos lejoni që borxhi të Ju kontrollojë Juve!
Mëso se si për të marrë hua zgjuar

HORIZONTI APLIKACIONI MOBIL

Pse aplikacioni mobil?

 • Të gjitha kreditë në një vend
 • Kalkulatori kreditor
 • Risitë dhe informacionet më të reja
 • Pasqyra e kredive tuaja
 • Lokacionet e ekspoziturave
 • dhe shumë më tepër
„Unë jam e sigurt se bashkëpunimi me fondacionin Horizonti do të vazhdojë dhe se fondacioni Horizonti do më ndjekë në planet e mia të ardhshme – që ta zgjeroj punën time dhe të ofroj më shumë produkte nga ato që i kam për momentin” — Fatima Memed

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури