fbpx

Контакт

Контакт

За било која потреба, информација, пофалба, жалба, сугестија слободно контактирајте не во секое време.

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
Адреса:
бул. Св. Климент Охридски 58 Б, влез 2, кат 3
1000, Скопје, Македонија
Користете ја формата подолу за да нѐ контактирате:
(задолжително, најмалку 2 карактери)
(задолжително)
(незадолжително)
(задолжително)

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури