fbpx

Politikën e ëmbëlsirat (cookies)

Ëmbëlsirat

Çfarë paraqesin ëmbëlsirat (cookies)?

Ëmbëlsirat (cookies) janë pjesë të vogla të informacioneve që ruhen në kompjuterë ose në një pajisje tjetër (telefon celular, tablet etj.). Shfletuesi i faqes së internetit i dërgon këto ëmbëlsira prapa drejt faqes së internetit gjatë çdo vizite Tuaj dhe na ndihmon që ta ruajmë informacionin për preferencat tuaja të përdorimit. Nëse dëshironi të merrni informacione më të hollësishme lidhur me ëmbëlsirat dhe funksionalitetin e tyre, mund ta vizitoni këtë faqe të internetit http://www.aboutcookies.org/.

Çdoherë kur do ta vizitoni faqen tonë të internetit nëpërmjet ëmbëlsirave ose teknologjive të tjera mund të mblidhen informacione. Me përdorimin e kësaj faqeje të internetit, Ju pajtoheni me përdorimin e ëmbëlsirave, siç është përshkruar në politikën tonë të përdorimit të ëmbëlsirave.  

Ëmbëlsirat të cilat i përdor faqja e internetit të fondacionit Horizonti

Lloji i ëmbëlsirës

Emri i ëmbëlsirës

Qëllimi i përdorimit

 

 

 

Google analytics

 

utma

_utmb

_utmc

_utmz

_ga

_gali

_gat

_gid

 

Këto cookies përdoren për të monitoruar performancën e faqes sonë. Ne përdorim informacionin për të na ndihmuar në përmirësimin e sitit. Cookies mbledhin informacion në një formë anonime, duke përfshirë numrin e vizitave në faqen tonë, ku vizitorët kanë ardhur nga faqja dhe faqet që vizituan.

 

Për të mos lejuar të gjurmohen nga Google Analytics në të gjitha faqet e internetit, vizitoni http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Youtube preferences

 

 

Facebook

 

 

Language preferences

qtrans_front_language

Cookie për të kujtuar preferencën e gjuhës së përparme të përdoruesit

Google Maps

gsScrollPos*

Google Maps biskotë

 

APISID, NID, SID, 1P_JAR

Këto biskota përdoren nga Google për të shfaqur reklama të personalizuara në faqet e Google, bazuar në kërkimet e fundit dhe ndërveprimet e mëparshme.

 

HSID, SSID, APISID, SAPISID

HSID, SSID, APISID dhe SAPISID mundësojnë Google të grumbullojë informacionin e përdoruesit për videot e organizuara nga YouTube.

Si t’i kontrolloni ëmbëlsirat?

Duke vizituar faqen tonë të internetit, Ju pajtoheni me përdorimin e ëmbëlsirave nga ana jonë. Ju mundësojmë që t’i kontrolloni dhe menaxhoni ëmbëlsirat të cilat i përdorim. Ju lutemi të keni parasysh se largimi ose bllokimi i ëmbëlsirave mund ta kufizojë qasjen Tuaj deri te funksione të caktuara të faqes sonë të internetit.   

Marketingu i drejtpërdrejtë

Përdorim ëmbëlsirat të cilat na ndihmojnë që të Ju sigurojmë përmbajtje nëpërmjet reklamimit të drejtuar, i cili ka një rëndësi për Ju dhe interesat Tuaj. Ju keni mundësi në çdo kohë të kërkoni prej nesh të ndërpresim me përdorimin e të dhënave tuaja personale për marketingun e drejtpërdrejtë. Nëse doni ta bënë këtë, Ju lutemi na kontaktoni.  

Butonat sociale

Përdorim butonat sociale për t’u mundësuar përdoruesve tanë të ndajnë ose të shënojnë faqet e internetit. Ata janë butona të palëve të treta, të cilat mund të regjistrojnë informacionet për sesionet Tuaja në internet. Ne nuk mund t’i kufizojmë këto faqe të internetit të mbledhin informacione për përmbajtjen e përdorur.

Shërbimet e jashtme të internetit

Përdorim shërbimet e jashtme të internetit në faqen tonë të internetit në të cilën përdorni formën e identifikimit (regjistrimit). Si në rastin me butonat sociale, ne nuk mund t’i kufizojmë këto faqe të internetit të mbledhin informacione për përmbajtjen e përdorur.

Kontrolli i shfletuesit

Shumicat e shfletuesve Ju mundësojnë të kufizoni ose të fshini lloje të caktuara të ëmbëlsirave, si dhe të bllokoni ëmbëlsirat e faqeve të caktuara të internetit. Për të marrë informacion se si ta konfiguroni shfletuesin Tuaj, për të bllokuar ose filtruar ëmbëlsirat, vizitoni këtë faqe të internetit http://www.aboutcookies.org/ ose http://www.cookiecentral.com/faq/.

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури