fbpx

Risitë

(Македонски) Новости за клиенти

Na vjen keq, por kjo përmbajtje është në dispozicion vetëm në Maqedonisht.

Lexoni më shumë

(Македонски) Известување за клиенти

Na vjen keq, por kjo përmbajtje është në dispozicion vetëm në Maqedonisht.

Lexoni më shumë

Vend i ri i degës në Manastir

  Me kënaqësi të madhe ju njoftojmë se nga sot një shoqërues i mikrokreditit Fondacionit Horizonti Manastir është një vend i ri dhe më të mirë në, dhoma e reja të mobiluara bukur. Affiliate Horizonte në Manastir, të vendosura në rr. Nikola Tesla no.40a Tel:047/203-725   celular:

Lexoni më shumë

Vend i ri i degës në Koçan

Me kënaqësi të madhe ju njoftojmë se nga sot një shoqërues i mikrokreditit Fondacionit Horizonti Koçanit është një vend i ri dhe më të mirë në, dhoma e reja të mobiluara bukur. Affiliate “Horizonte” në Koçan, të vendosura në ul. Stevo Teodosievski Nr.2 Tel: 033/27 85 56

Lexoni më shumë

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури