fbpx

Онлајн поднесување на барање за заем

Аплицирајте за заем веднаш! Пополнете ги податоците подолу и лице од нашата експозитура ќе стапи во контакт со Вас во најкус можен рок.

Изберете ја најблиската експозитура.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури