fbpx

Успешни Приказни

Семејство Јашаровски

Кадрие Јашаровска целиот свој брачен живот го има поминато во соба од 20 m2 која се наоѓа во склоп на куќа која е во сопственост на нејзиниот свекор. Кадире и нејзиниот сопруг Елес во текот на сите години некако успевале да се снајдат и да живеат во

Прочитајте повеќе

Јагода Деспотовска

Јагода е 47 годишна мајка на две деца.Таа е клиент на Хоризонти од 2001 година. Бизнисот на Јагода е производство на слаткарски производи. Јагода го започна својот бизнис пред 11 години, а во врска со почетоците на бизнисот го истакна следното: “Бизнис идејата се роди 2-3 години

Прочитајте повеќе

Бранкица Л. Стојковска

Бранкица Л. Стојковска е 39 годишна успешна деловна жена, сопруга и мајка на две деца. Од 2000-та година, таа го започна својот бизнис во областа на малопродажба на женски текстил. На самиот почетокот изнајми дуќан во еден од најголемите трговски центар во главниот град, за подоцна да

Прочитајте повеќе

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури