fbpx

Враќање на редовно работно време

Филијалите на Микрокредитна фондација Хоризонти од 24.04.2020 година продолжуваат да работат со редовното работно време Понеделник до Петок од 08-16 часот.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури