fbpx

Статии Означени со Работно време

Враќање на редовно работно време

Филијалите на Микрокредитна фондација Хоризонти од 24.04.2020 година продолжуваат да работат со редовното работно време Понеделник до Петок од 08-16 часот.

Прочитајте повеќе

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури