fbpx

Sitemap

All Articles

 1. (Македонски) Враќање на редовно работно време
  23-Pri-20 • Comments Off on (Македонски) Враќање на редовно работно време
 2. (Македонски) Известување – Промена на работо време
  7-Pri-20 • Comments Off on (Македонски) Известување – Промена на работо време
 3. (Македонски) Известување до клиентите
  6-Pri-20 • Comments Off on (Македонски) Известување до клиентите
 4. (Македонски) Новости за клиенти
  24-Mar-20 • Comments Off on (Македонски) Новости за клиенти
 5. (Македонски) Известување за клиенти
  12-Mar-20 • Comments Off on (Македонски) Известување за клиенти
 6. Vend i ri i degës në Manastir
  12-Pri-18 • Comments Off on Vend i ri i degës në Manastir
 7. (Македонски) 20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето
  18-Tet-17 • Comments Off on (Македонски) 20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето
 8. Vend i ri i degës në Koçan
  30-Qer-17 • Comments Off on Vend i ri i degës në Koçan
 9. Familja Jasharovski
  10-Pri-17 • Comments Off on Familja Jasharovski
 10. Jagoda Despotovska
  10-Pri-17 • Comments Off on Jagoda Despotovska
 11. Brankica L. Stojkovska
  10-Pri-17 • Comments Off on Brankica L. Stojkovska
 12. Thirrje për shprehje të interesit për identifikimin dhe motivimin e personave për të marrë pjesë në trajnime për njohuritë financiare
  31-Jan-17 • Comments Off on Thirrje për shprehje të interesit për identifikimin dhe motivimin e personave për të marrë pjesë në trajnime për njohuritë financiare
 13. Agro-fleks produktet inovative kreditore me shpërblimin Microfinance Best Practice Award 2016
  16-Qer-16 • Comments Off on Agro-fleks produktet inovative kreditore me shpërblimin Microfinance Best Practice Award 2016
 14. Fondacioni Horizonti iu bashkua rrjetit të institucioneve kreditore partnere të EFSE-së
  19-Dhj-14 • Comments Off on Fondacioni Horizonti iu bashkua rrjetit të institucioneve kreditore partnere të EFSE-së
 15. Organizata Habitat Maqedoni organizoi manifestimin Dita vullnetare
  30-Nën-14 • Comments Off on Organizata Habitat Maqedoni organizoi manifestimin Dita vullnetare
 16. Është bërë ri-regjistrim i Fondacionit
  10-Jan-11 • Comments Off on Është bërë ri-regjistrim i Fondacionit
 17. Fondacioni Horizonti në festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar
  13-Tet-10 • Comments Off on Fondacioni Horizonti në festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar
 18. Fondacioni Horizonti ka marrë pjesë si sponsor në Festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar që u mbajt në organizim të Shoqatës së kultivuesve të deleve të Maqedonisë Perëndimore.
  13-Pri-10 • Comments Off on Fondacioni Horizonti ka marrë pjesë si sponsor në Festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar që u mbajt në organizim të Shoqatës së kultivuesve të deleve të Maqedonisë Perëndimore.
 19. Microfinance Good Practices Award 2010
  13-Mar-10 • Comments Off on Microfinance Good Practices Award 2010
 20. Fondacioni Horizonti u bë anëtar shoqërues i AMFI-së
  1-Tet-09 • Comments Off on Fondacioni Horizonti u bë anëtar shoqërues i AMFI-së

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури