fbpx

Online parashtrimi i kërkesës së kredisë

Aplikoni për kredi menjëherë! Plotësoni të dhënat e mëposhtme dhe një person nga ekspozitura jonë do të ju kontaktojë në një afat sa më të shkurtër.

Zgjidhni ekspoziturën më të afërt.

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
Tel.: +389 (0)2 309 3681
Faks: +389 (0)2 309 3376
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури