fbpx

RISITË

Vend i ri i degës në Manastir

  Me kënaqësi të madhe ju njoftojmë se nga sot një shoqërues i mikrokreditit Fondacionit Horizonti Manastir është një vend i ri dhe më të mirë në, dhoma e reja të mobiluara bukur. Affiliate Horizonte në Manastir, të vendosura në rr. Nikola Tesla no.40a Tel:047/203-725   celular:

Lexoni më shumë

Vend i ri i degës në Koçan

Me kënaqësi të madhe ju njoftojmë se nga sot një shoqërues i mikrokreditit Fondacionit Horizonti Koçanit është një vend i ri dhe më të mirë në, dhoma e reja të mobiluara bukur. Affiliate “Horizonte” në Koçan, të vendosura në ul. Stevo Teodosievski Nr.2 Tel: 033/27 85 56

Lexoni më shumë

Familja Jasharovski

Kadire Jasharovska gjithë jetën e saj martesore e ka kaluar në një dhomë prej 20m2 që gjendet në kuadër të shtëpisë e cila është në pronësi të vjehrrit të saj. Kadire dhe bashkëshorti i saj Eles gjatë të gjitha këtyre viteve disi kanë arritur të qëndrojnë dhe

Lexoni më shumë

Jagoda Despotovska

Jagoda është një grua 47 vjeçare, nënë e dy fëmijëve. Ajo është klient i fondacionit Horizonti që nga viti 2001. Biznesi i Jagodës është prodhimi i ëmbëlsirave. Jagoda e ka filluar biznesin e saj 11 vjet më parë, ndërsa lidhur me fillimet e biznesit e ka theksuar

Lexoni më shumë

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури