fbpx

Vend i ri i degës në Manastir

 

Me kënaqësi të madhe ju njoftojmë se nga sot një shoqërues i mikrokreditit Fondacionit Horizonti Manastir është një vend i ri dhe më të mirë në, dhoma e reja të mobiluara bukur.

Affiliate Horizonte në Manastir, të vendosura në rr. Nikola Tesla no.40a Tel:047/203-725   celular: 070/359-234 / 070/212-852

Mirë se vini të na vizitoni.

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
Tel.: +389 (0)2 309 3681
Faks: +389 (0)2 309 3376
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури