fbpx

Agro-fleks produktet inovative kreditore me shpërblimin Microfinance Best Practice Award 2016

 “Agro-fleks produktet inovative kreditore” kanë meritën për shpalljen e serishme të fondacionit Horizonti për fitues të garës prestigjioze Microfinance Award Best Practice 2016, të organizuar nga fondacioni Giordano Dell’ Amore dhe European Microfinance Network (EMN). Në ceremoninë solemne të mbajtur më 16.06.2016 në Varshavë në kuadër të konferencës vjetore të EMN-së, fondacioni Horizonti, në një konkurrencë të ngushtë me organizata të njohura mikrokreditore nga Bosnja dhe Serbia, u shpall fitues dhe morri shpërblimin e parë. Aplikacioni prezantoi rezultatet e arritura me aplikimin e produkteve të reja agro-fleksibile të cilat përdoruesve bujqësorë ua mundësojnë planifikimin adekuat të obligimeve dhe investimin në përputhje me të ardhurat bujqësore sezonale. Kjo është hera e dytë që Horizonti fiton këtë shpërblim prestigjioz, më parë kjo ka ndodhur në vitin 2011.

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
Tel.: +389 (0)2 309 3681
Faks: +389 (0)2 309 3376
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури