fbpx

Risitë

Microfinance Good Practices Award 2010

Fondacioni Horizonti u zgjodh ndër 5 finalistët në Microfinance Good Practices Europe Award, një iniciativë e organizuar nga ana e Giordano Dell’Amore Foundation dhe European Microfinance Network(ЕMN). Mirënjohja është dhënë për punën e suksesshme shumëvjeçare në pjesën e sigurimit të qasjes adekuate deri te shërbimet financiare për

Lexoni më shumë

Fondacioni Horizonti u bë anëtar shoqërues i AMFI-së

Fondacioni Horizonti u bë anëtar shoqërues i Asociacionit të organizatave mikrokreditore në Bosnjë dhe Hercegovinë (AMFI), i cili numëron 14 anëtare të plotfuqishme, së bashku edhe me 3 organizata të tjera nga Serbia, Kosova dhe Mali i Zi.

Lexoni më shumë

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури