fbpx

Monthly archive for prill 2018

Vend i ri i degës në Manastir

  Me kënaqësi të madhe ju njoftojmë se nga sot një shoqërues i mikrokreditit Fondacionit Horizonti Manastir është një vend i ri dhe më të mirë në, dhoma e reja të mobiluara bukur. Affiliate Horizonte në Manastir, të vendosura në rr. Nikola Tesla no.40a Tel:047/203-725   celular:

Lexoni më shumë

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури