fbpx

Monthly archive for prill 2017

Familja Jasharovski

Kadire Jasharovska gjithë jetën e saj martesore e ka kaluar në një dhomë prej 20m2 që gjendet në kuadër të shtëpisë e cila është në pronësi të vjehrrit të saj. Kadire dhe bashkëshorti i saj Eles gjatë të gjitha këtyre viteve disi kanë arritur të qëndrojnë dhe

Lexoni më shumë

Jagoda Despotovska

Jagoda është një grua 47 vjeçare, nënë e dy fëmijëve. Ajo është klient i fondacionit Horizonti që nga viti 2001. Biznesi i Jagodës është prodhimi i ëmbëlsirave. Jagoda e ka filluar biznesin e saj 11 vjet më parë, ndërsa lidhur me fillimet e biznesit e ka theksuar

Lexoni më shumë

Brankica L. Stojkovska

Brankica L. Stojkovska është një grua e suksesshme afariste në moshën 39 vjeçare, bashkëshorte dhe nënë e dy fëmijëve. Në vitin 2002 ajo e ka filluar biznesin e saj në sferën e shitjes me pakicë të produkteve të tekstilit të femrave. Në fillim ajo ka marrë një

Lexoni më shumë

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

 

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури