fbpx

Sitemap

Site Feeds

Pages

Categories

Monthly Archives

Ознаки

All Articles

 1. Враќање на редовно работно време
  23-апр-20 • Коментарите се исклучени на Враќање на редовно работно време
 2. Известување – Промена на работо време
  7-апр-20 • Коментарите се исклучени на Известување – Промена на работо време
 3. Известување до клиентите
  6-апр-20 • Коментарите се исклучени на Известување до клиентите
 4. Новости за клиенти
  24-мар-20 • Коментарите се исклучени на Новости за клиенти
 5. Известување за клиенти
  12-мар-20 • Коментарите се исклучени на Известување за клиенти
 6. Нова локација на филијалата во Битола
  12-апр-18 • Коментарите се исклучени на Нова локација на филијалата во Битола
 7. 20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето
  18-окт-17 • Коментарите се исклучени на 20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето
 8. Нова локација на филијалата во Кочани
  30-јун-17 • Коментарите се исклучени на Нова локација на филијалата во Кочани
 9. Семејство Јашаровски
  10-апр-17 • Коментарите се исклучени на Семејство Јашаровски
 10. Јагода Деспотовска
  10-апр-17 • Коментарите се исклучени на Јагода Деспотовска
 11. Бранкица Л. Стојковска
  10-апр-17 • Коментарите се исклучени на Бранкица Л. Стојковска
 12. Повик за изразување интерес за идентификација и мотивација на лица учесници на обуки за финансиско знаење
  31-јан-17 • Коментарите се исклучени на Повик за изразување интерес за идентификација и мотивација на лица учесници на обуки за финансиско знаење
 13. Иновативните агро-флекс кредитни продукти со награда Microfinance Best Practice Award 2016
  16-јун-16 • Коментарите се исклучени на Иновативните агро-флекс кредитни продукти со награда Microfinance Best Practice Award 2016
 14. Хоризонти се придружи на мрежата на партнерски кредитни институции на ЕFSE
  19-дек-14 • Коментарите се исклучени на Хоризонти се придружи на мрежата на партнерски кредитни институции на ЕFSE
 15. Хабитат Македонија организираше волонтерскиот ден
  30-ное-14 • Коментарите се исклучени на Хабитат Македонија организираше волонтерскиот ден
 16. Извршена е пре-регистрација на Фондацијата
  10-јан-11 • Коментарите се исклучени на Извршена е пре-регистрација на Фондацијата
 17. Хоризонти на Жетва Фестивалот во Гостивар
  13-окт-10 • Коментарите се исклучени на Хоризонти на Жетва Фестивалот во Гостивар
 18. Договор за Техничка подршка со Македонската Развојна Фондација на Претпријатија (МРФП)
  13-апр-10 • Коментарите се исклучени на Договор за Техничка подршка со Македонската Развојна Фондација на Претпријатија (МРФП)
 19. Microfinance Good Practices Award 2010
  13-мар-10 • Коментарите се исклучени на Microfinance Good Practices Award 2010
 20. Фондација Хоризонти стана придружен член на AMFI
  1-окт-09 • Коментарите се исклучени на Фондација Хоризонти стана придружен член на AMFI

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури