fbpx

Новости

Враќање на редовно работно време

Филијалите на Микрокредитна фондација Хоризонти од 24.04.2020 година продолжуваат да работат со редовното работно време Понеделник до Петок од 08-16 часот. ciorapi compresivi pana la coapsa comprar fatos de treino adidas baratos cadena seguridad para moto welche kaffeemaschine für 1 person golf d converse lugged beige suport

Прочитајте повеќе

Известување – Промена на работо време

Почитувани Клиенти, Промена на работното време на филијалите на Хоризонти. tp link remote control suport tableta bord cheap yeezys babyphone mit alexa verbinden callaway reva femme koaxialní kabel hornbach mascarilla pelo sebastian brandon aiyuk jersey youth kallax korkekiilto hylly blogspot adidas yeezy shoes gepunktete strumpfhose meilleur lampe

Прочитајте повеќе

Известување до клиентите

Поради новонастаната ситуација со ширењето на коронавирусот – Covid 19, и неговото влијание врз редовните приходи на населението и  деловните активности, Микрокредитна фондација Хоризонти за оние клиенти кои веќе имаат, или очекуваат да имаат, потешкотии со редовно  подмирување на обврските по заемите, подготви и воведе мерки за

Прочитајте повеќе

Новости за клиенти

Почитувани клиенти, Согласно новонастаната ситуација, Ве известуваме дека Хоризонти воведува сет на посебни мерки за промена на договорните услови на заемите на клиентите кои се погодени од кризата со ширењето на корона вирусот, со цел да им ја олесни на клиентите отплатата на заемите. Во периодот што

Прочитајте повеќе

Известување за клиенти

ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ ! Во врска со препораките од Владата, во интерес на јавното здравје и преземање мерки и активности за превенција и заштита од ширење на корона вирусот, Фондација Хоризонти ги советува своите клиенти: Да ги редуцирате посетите во филијалите на Хоризонти, коишто редовно се чистат и

Прочитајте повеќе

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури