fbpx

Новости за клиенти

Почитувани клиенти,

Согласно новонастаната ситуација, Ве известуваме дека Хоризонти воведува сет на посебни мерки за промена на договорните услови на заемите на клиентите кои се погодени од кризата со ширењето на корона вирусот,
со цел да им ја олесни на клиентите отплатата на заемите.
Во периодот што следи, клиентите ќе бидат контактирани за да се запознаат со усвоените мерки и начинот на кој истите можат да ги искористат, со цел надминување на финансиските проблеми предизвикани од кризата.

Ви благодариме на разбирањето!

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури