fbpx

Нова локација на филијалата во Битола

Со големо задоволство можеме да Ве информираме дека од денес Филијалата на Микрокредитна Фондација Хоризонти во Битола е на нова подобра локација и во нови, убаво опремени простории.

Филијалата на „Хоризонти“ во Битола, се наоѓа на Ул. Никола Тесла бр.40а Тел: 047/203-725 Моб: 070/359-234 / 070/212-852

Повелете посетете не.

 

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури