fbpx

Наши клиенти [ Успешни приказни ]

 • Семејство Јашаровски
  Семејство Јашаровски
  Кадрие Јашаровска целиот свој брачен живот го има поминато во соба од 20 m2 која се наоѓа во склоп на куќа која е во сопственост на нејзиниот свекор. Кадире и нејзиниот сопруг Елес во текот на сите години некако успевале да се снајдат и да живеат...
  Прочитајте повеќе
 • Јагода Деспотовска
  Јагода Деспотовска
  Јагода е 47 годишна мајка на две деца.Таа е клиент на Хоризонти од 2001 година. Бизнисот на Јагода е производство на слаткарски производи. Јагода го започна својот бизнис пред 11 години, а во врска со почетоците на бизнисот го истакна следното: “Бизнис идејата се роди 2-3...
  Прочитајте повеќе
 • Бранкица Л. Стојковска
  Бранкица Л. Стојковска
  Бранкица Л. Стојковска е 39 годишна успешна деловна жена, сопруга и мајка на две деца. Од 2000-та година, таа го започна својот бизнис во областа на малопродажба на женски текстил. На самиот почетокот изнајми дуќан во еден од најголемите трговски центар во главниот град, за подоцна...
  Прочитајте повеќе

   Видете ги сите успешни приказни

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури