fbpx

Microfinance Good Practices Award 2010

Фондација Хоиризонти селектирана меѓу 5-те финалисти  на  Microfinance Good Practices Award, иницијатива оргнанизиранaод страна  на Giordano Dell’Amore Foundation и European Microfinance Network(ЕMN). Признанието доделено за долгогодишното успешно работење во делот на обезбедување адекватен пристап до финансиски услуги на прcheap jerseys
bose quietcomfort 35 usa price
custom baseball uniforms
yeezy sneakers
nike technical cross body bag
játék hajszárító árukeresö
meilleur lampe uv
cheap yeezys
costume leopardato triangolo Italy
gepunktete strumpfhose
Purchase college team jerseys at a discounted price and of high quality
billige matratzen
custom baseball uniforms
tapis de reception gonflable raptor
táskafül bőr
ипадниците на Ромската заедница.  Хоризонти е поканeт да изврши презентација на апликацијата на Годишната Конференција на EMNшто ќе се одржи во Јуни во Лондон, Велика Британија.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури