fbpx

Извршена е пре-регистрација на Фондацијата

Извршена е пре-регистрација на Фондацијата согласно новиот Закон за Здруженија  и Фондации (Сл. Весник на РМ бр. 52/10) со која е направен упис на дејноста со која Фондацијата ќе ги остварува Статутарните цели. Извршена е и промена во називот со додавање на представката “Микbalmain carbone fragrantica
ciorapi compresivi pana la coapsa
handcitruspers
polaroid κάμερα
costume leopardato triangolo Italy
cheap yeezys
jayden daniels jersey
costume leopardato triangolo Italy
dlm382
köröm díszítő szalagok
dänisches bettenlager lounge set
brandon aiyuk youth jersey
miroir terzo
sport jumpsuit nike
handcitruspers
кредитна“.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури