fbpx

Известување – Промена на работо време

Почитувани Клиенти,

Промена на работното време на филијалите на Хоризонти.

Согласно новите мерки кои ги донесе владата во делот на ограничување на забраната на движење што стапува на сила од утре 08.04.2020 год од 16:00ч, се утврдува ново работно време за работа на филијалите на Хоризонти при што работно време ќе почнува во 08:00 часот и ќе завршува во 14:30 ч.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури