fbpx

Формулари и Документи

Превземете ги соодветните формулари и потребни документи за соодветниот кредит

Основни Документи

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

Микро Агро Заем

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

Микро Бизнис Заем

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

Микро Заем за Домување

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури