fbpx

Новости

Новости за клиенти

Почитувани клиенти, Согласно новонастаната ситуација, Ве известуваме дека Хоризонти воведува сет на посебни мерки за промена на договорните услови на заемите на клиентите кои се погодени од кризата со ширењето на корона вирусот, со цел да им ја олесни на клиентите отплатата на заемите. Во периодот што

Прочитајте повеќе

Известување за клиенти

ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ ! Во врска со препораките од Владата, во интерес на јавното здравје и преземање мерки и активности за превенција и заштита од ширење на корона вирусот, Фондација Хоризонти ги советува своите клиенти: Да ги редуцирате посетите во филијалите на Хоризонти, коишто редовно се чистат и

Прочитајте повеќе

Нова локација на филијалата во Битола

Со големо задоволство можеме да Ве информираме дека од денес Филијалата на Микрокредитна Фондација Хоризонти во Битола е на нова подобра локација и во нови, убаво опремени простории. Филијалата на „Хоризонти“ во Битола, се наоѓа на Ул. Никола Тесла бр.40а Тел: 047/203-725 Моб: 070/359-234 / 070/212-852 Повелете

Прочитајте повеќе

20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето

Целта на оваа иницијатива е да се подигне свеста на европско ниво за постоењето и додадената вредност на микрофинансискиот сектор во борбата против социјалната исклученост и невработеноста. Главни цели на Европскиот ден на микрофинансирање Да се ​​подигне свеста кај европските граѓани за постоењето на микрофинансирање и неговата

Прочитајте повеќе

Нова локација на филијалата во Кочани

Со големо задоволство можеме да Ве информираме дека од денес Филијалата на Микрокредитна Фондација Хоризонти во Кочани е на нова подобра локација и во нови, убаво опремени простории. Филијалата на „Хоризонти“ во Кочани, се наоѓа на Ул. Стево Теодосиевски бр.2 Тел: 033/ 27 85 56 Моб: 071

Прочитајте повеќе

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури