fbpx

Мобилна апликација за вашиот смартфон!

Google Play App Store

Микро агро заеми

Инвестирајте и остварете поголемо и поквалитетно производство.

Микро заеми за домување

Создадете здрав и пријатен дом за Вас и Вашите најблиски.

 

Микро бизнис заеми

Отворете нови Хоризонти, инвестирајте во Вашиот бизнис и реализирајте ги идеите.

ПОЗАЈМУВАТЕПАМЕТНО!

 • Колку можете да си дозволите да позајмите?
 • Дали знаете колку ќе плаќате?
 • Дали го разбирате договорот во целост?
 • Што треба да направите доколку не сте задоволни?
 • Контролирајте го вашиот долг – не дозволувајте долгот да Ве контролира Вас!
Дознајте повеќе

ХОРИЗОНТИ МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Зошто мобилна апликација?

 • Сите заеми на едно место
 • Кредитен калкулатор
 • Најнови новости и информации
 • Преглед на вашите заеми
 • Локации на експозитури
  и многу повеќе
„Јас сум сигурна дека мојата соработка со Хоризонти ќе продолжи и дека Хоризонти ќе ме следи во моите идни планови – да ја проширам мојата работа и да понудам повеќе производи од тие што ги имам во моментов.“  — Фатима Мемед

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

 

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИ
бул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 3
1000 Скопје, Македонија
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури