Sitemap

All Articles

 1. (Македонски) 20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето
  18-Tet-17 • Comments Off on (Македонски) 20-ти октомври, Европскиот ден на микрофинансирањето
 2. Vend i ri i degës në Koçan
  30-Qer-17 • Comments Off on Vend i ri i degës në Koçan
 3. Familja Jasharovski
  10-Pri-17 • Comments Off on Familja Jasharovski
 4. Jagoda Despotovska
  10-Pri-17 • Comments Off on Jagoda Despotovska
 5. Brankica L. Stojkovska
  10-Pri-17 • Comments Off on Brankica L. Stojkovska
 6. Thirrje për shprehje të interesit për identifikimin dhe motivimin e personave për të marrë pjesë në trajnime për njohuritë financiare
  31-Jan-17 • Comments Off on Thirrje për shprehje të interesit për identifikimin dhe motivimin e personave për të marrë pjesë në trajnime për njohuritë financiare
 7. Agro-fleks produktet inovative kreditore me shpërblimin Microfinance Best Practice Award 2016
  16-Qer-16 • Comments Off on Agro-fleks produktet inovative kreditore me shpërblimin Microfinance Best Practice Award 2016
 8. Fondacioni Horizonti iu bashkua rrjetit të institucioneve kreditore partnere të EFSE-së
  19-Dhj-14 • Comments Off on Fondacioni Horizonti iu bashkua rrjetit të institucioneve kreditore partnere të EFSE-së
 9. Organizata Habitat Maqedoni organizoi manifestimin Dita vullnetare
  30-Nën-14 • Comments Off on Organizata Habitat Maqedoni organizoi manifestimin Dita vullnetare
 10. Është bërë ri-regjistrim i Fondacionit
  10-Jan-11 • Comments Off on Është bërë ri-regjistrim i Fondacionit
 11. Fondacioni Horizonti në festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar
  13-Tet-10 • Comments Off on Fondacioni Horizonti në festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar
 12. Fondacioni Horizonti ka marrë pjesë si sponsor në Festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar që u mbajt në organizim të Shoqatës së kultivuesve të deleve të Maqedonisë Perëndimore.
  13-Pri-10 • Comments Off on Fondacioni Horizonti ka marrë pjesë si sponsor në Festivalin Zhetva (Korrje) në Gostivar që u mbajt në organizim të Shoqatës së kultivuesve të deleve të Maqedonisë Perëndimore.
 13. Microfinance Good Practices Award 2010
  13-Mar-10 • Comments Off on Microfinance Good Practices Award 2010
 14. Fondacioni Horizonti u bë anëtar shoqërues i AMFI-së
  1-Tet-09 • Comments Off on Fondacioni Horizonti u bë anëtar shoqërues i AMFI-së

KALKULATORI KREDITOR

експозитури

INFO PËR KONTAKT

Fondacioni mikrokreditor HORIZONTI
bul. Shen Kliment Ohridski58 B, hyrja 2, kati 3
1000, Shkup, Maqedoni
Tel.: +389 (0)2 309 3681
Faks: +389 (0)2 309 3376
E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

RRJETI I EKSPOZITURAVE

експозитури