Онлајн поднесување на барање за заем

Аплицирајте за заем веднаш! Пополнете ги податоците подолу и лице од нашата експозитура ќе стапи во контакт со Вас во најкус можен рок.

Изберете ја најблиската експозитура.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

КОНТАКТ

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИбул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 31000 Скопје, МакедонијаТел.: +389 (0)2 309 3681Факс: +389 (0)2 309 3376E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури