Најчесто поставувани прашања

Општо за микрокредитирање
ШТО Е МИКРОФИНАНСИРАЊЕ?
ШТО Е МИКРОФИНАНСИСКА ИНСТИТУЦИЈА?
ШТО Е МИКРО ПРЕТПРИЕМАЧ?
ЗОШТО Е ФОКУСОТ КОН ЖЕНИТЕ КАКО КРЕДИТОБАРАТЕЛИ?
ЗОШТО КРЕДИТИТЕ ВКЛУЧУВААТ КАМАТА?

 

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

КОНТАКТ

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИбул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 31000 Скопје, МакедонијаТел.: +389 (0)2 309 3681Факс: +389 (0)2 309 3376E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури