Формулари и Документи

Превземете ги соодветните формулари и потребни документи за соодветниот кредит

Основни Документи

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

Микро Агро Заем

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

Микро Бизнис Заем

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

Микро Заем за Домување

 1. dokument
 2. dokument
 3. dokument

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

КОНТАКТ

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИбул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 31000 Скопје, МакедонијаТел.: +389 (0)2 309 3681Факс: +389 (0)2 309 3376E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури