Онлајн поднесување на барање за заем

Аплицирајте за заем веднаш! Пополнете ги податоците подолу и лице од нашата експозитура ќе стапи во контакт со Вас во најкус можен рок.

Select the nearest branch office

CREDIT CALCULATOR

експозитури

CONTACT INFO

Microcredit Foundation HORIZONTIBlvd. St. Kliment Ohridski 58B, ent. 2, floor 31000 Skopje, MacedoniaPhone: +389 (0)2 309 3681Fax: +389 (0)2 309 3376E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

BRANCH OFFICES NETWORK

експозитури