Аплицирање

Kако до заем?

Oсновните критериуми кои треба да ги исполнува секој заемобарател за да може да аплицира за заем се:

  • Да биде на возраст од 18 до 70 години
  • Да биде државјанин на Р. Македонија
  • Да води сопствен бизнис најмалку 6 месеци*
* Заемобарателите за заеми за домување можат да остваруваат приходи и по други основи.

 
Како најлесно да аплицирате?
  • Контактирајте ја нашата канцеларија и разговарајте со некој од Кредитните Референти.
  • Пополнете барање за заем. Нашите Кредитни Референти ви стојат на располагање за било каква помош.
  • Нашите Кредитни Референти ќе ве посетат на местото на вашиот бизнис или вашиот дом за да добиете дополнителни информации.

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

експозитури

КОНТАКТ

Микрокредитна Фондација ХОРИЗОНТИбул. Св. Климент Охридски 58Б, влез 2, кат 31000 Скопје, МакедонијаТел.: +389 (0)2 309 3681Факс: +389 (0)2 309 3376E-mail: kontakt@horizonti.org.mk

МРЕЖА НА ЕКСПОЗИТУРИ

експозитури